22 de setembre 2012

El 30/40 de Sergi López i Jorge Picó, a Calella




publicat per http://diarimaresme.comr Redacció, a Calella,2 1 de set de 2012


La Sala Mozart de Calella acollirà aquest dissabte 22 de setembre, a les 8 del vespre, 30/40 Livingstone, l’última creació del tàndem Sergi López-Jorge Picó, estrenada el desembre passat al Festival Temporada Alta de Girona. Aquesta representació, emmarcada en els actes de Festa Major de Calella, es presenta com un espectacle d’humor, tennis i antropologia.
Després del llarg èxit de ‘Non solum’, el tàndem López-Picó ha volgut repetir experiència, però aquesta vegada amb tots dos directors i actors dalt de l’escenari. Per una banda, el títol de l’obra fa referència a un moment delicat en un partit de tennis (30/40), i per l’altra al cèlebre explorador escocès David Livingstone. L’obra explora l’ésser humà amb humor i reflexió.

Sala Mozart de Calella | Foto: Diari Maresme
Sergi López interpreta un home contemporani, contradictori i forçosament insatisfet que decideix deixar-ho tot i marxar lluny de casa en busca de grans aventures. Allà trobarà un animal – un cérvol -, interpretat per Jorge Picó, amb qui compartirà un nou camí ple de revelacions.
Fitxa
Obra: ’30/40 Livingstone’
Dia: Dissabte, 22 de setembre 2012
Hora: 20.00 h.
Direcció i interpretació: Sergi López i Jorge Picó
Lloc: Sala Mozart (C/Església, 91 de Calella)
Preu: 5 euros

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...