01 de setembre 2012

El Triquet dedica un musical a la figura de Tarzan




publicat per http://www.naciodigital.cat Foto: Berta Baliu 30 agost 2012


Aquest divendres, dia 31 d’agost, s'estrena a Centelles “Entre lianes”, el musical d’El Triquet, dedicat a Tarzan. Aquest nou projecte del grup osonenc coincideix amb el centenari del naixement literari del personatge.

L'obra és una adaptació del musical de Broadway “Tarzan”, basat en la pel·lícula d’animació homònima de Walt Disney Pictures, amb música de Phil Collins. L’argument s’inspira en les novel·les d’Edgar Rice Burroughs sobre el popular personatge i explica les desventures d’un orfe a la selva africana, en companyia dels goril·les, i el xocant encontre que pateix quan hi arriben una colla d’humans amb intencions diverses.

L’espectacle s’ha estat preparant durant més d’un any, i compta amb la participació voluntària d’un centenar de persones (combinant l’esforç de gent professional i aficionada). La música i el cant seran en directe, amb l’acompanyament de balls i números aeris inèdits, fins ara, al Casal Francesc Macià de Centelles. També convé destacar el treball tècnic de decorats i llums, que, com és habitual en les funcions d'El Triquet, torna a apostar per dimensions mai vistes en aquest escenari.

L’estrena està prevista aquest divendres 31 d’agost a les 10 de la nit, al Casal Francesc Macià. La resta de funcions seran el setembre: dissabte 1 (a les 10 de la nit), diumenge 2 (a les 6 de la tarda), divendres 7 (a les 10 de la nit), dissabte 8 (a les 10 de la nit) i diumenge 9 (a les 6 de la tarda).

Les entrades tenen un cost de 10 euros si es compren per avançat i 12 a taquilla. La reserva es pot fer per telèfon a Can Serra (93 881 03 60 / 655 943 179).

El grup de teatre El Triquet de Centelles participa cada tres anys a la festa major del poble, i des de 1997 ho fa amb un espectacle musical. Primer va ser “Catalans a la romana”, el 2000 es va fer “El retaule del flautista”, i a continuació “La botiga del horrors” (2003), “Entre gats” (2006, una adaptació del conegut musical Cats) i “Deixa anar les grenyes” (2009, que adaptava Hair). I aquest 2012 toca “Entre lianes”, una versió de Tarzan que aposta per un espectacle familiar, obert a tothom, i amb ganes de sorprendre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...