29 de setembre 2012

‘Incendis’, aposta segura al Monumental avui al vespre, al Monumental




publicat per www.totmataro.cat  28 setembre 2012                           

‘Incendis’ aterra al Monumental. Julio Manrique i Clara Segura encapçalen aquest drama teatral dirigit per Oriol Broggi que adapta el text de Wajdi Mouawad.
L’obra és cruel i dura, sense anar més lluny perquè explica una història tràgica: dos bessons, Jeanne i Simon Marwan, s’enfronten a la mort d’una mare que ha passat els últims anys de la seva vida sense dir ni una paraula.
El testament els conduirà a descobrir que la seva mare amagava una història que justifica el seu silenci i que els farà patir. Tot i així, el secret els alliberarà dels fantasmes que els persegueixen.

Tres d’hores d’espectacle en què l’espectador ha de restar atent, despert, actiu i receptiu. Imprescindibles ingredients per no perdre el fil i per captar absolutament tot el que els personatges intenten transmetre. Clara Segura i Julio Manrique es deixen la pell sobre l’escenari donant vida a uns personatges detallats i plens d’imperfeccions a través d’un text duríssim.

ACTES:
Data:
Dissabte 29 de setembre
Horari:
21h
Lloc:
Teatre Monumental (La Riera, 169. Mataró)
Preu:
Platea: 24 euros
Amfiteatre: 19 euros

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...