23 de setembre 2012

Sé de un lugar : Dins el nou cicle De boca a orella




Un dels èxits de la temporada, en un espai singular

publicat per www.mataro.cat 20 de setembre de 2012

De boca a orella neix amb la intenció d’oferir una nova mirada als espectacles, jugant amb l’espai escènic en llocs singulars. El pati de la Presó, el Celler Castellví i Can Gassol són els tres espais escollits.

Sé de un lugar és el primer espectacle que podrem veure (al pati de la Presó) i s’ha convertit en un dels èxits de la temporada pel que fa a espectacles de petit format. Escrit i dirigit per Iván Morales i amb la interpretació d’Anna Alarcón i Xavier Sàez, l’obra és una reflexió sobre l’amor amb un estil directe que atrapa l’espectador. La senzillesa i el ritme de l’obra va fer que durant la seva estada a l’Espai Brossa de Barcelona anés corrent la veu entre la gent i van haver de prorrogar l’espectacle per la demanda d’entrades. 

Sé de un lugar s’havia de representar el 22 de setembre, però per demanda de la companyia finalment es podrà veure diumenge 23. En cas de pluja es farà a Can Gassol (plaça de la Pepa Maca, 15).

Hi haurà servei de té i pastes, amb la col·laboració de la vocalia de dones de Rocafonda.
Per a més informació cliqueu aquí

Venda d'entrades
11€. A la venda a les oficines de l'IMAC, al Telentrada de Catalunya Caixa i a partir d'2/4 de 9 a taquilla.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...