24 de setembre 2012

El Teatre Clavé de Tordera comença la nova programació estable




Una de les novetats destacades és la incorporació d'una sarsuela

publicat per 17/09/2012 // Redacció http://www.maresme360.cat

El Teatre Clavé de Tordera ha presentat la programació estable fins al darrer trimestre de l'any que, per primer cop en deu anys -temps que fa que el teatre té programació professional- acull una sarsuela. Es tracta de "Cançó d’amor i de guerra", una opereta ambientada en els anys de la Revolució Francesa que es representarà el 7 d'octubre. Una altra de les apostes destacades d'aquesta nova temporada és l’estrena d’Els convidats, que tindrà lloc el 16 i 18 de novembre. Es tracta d'una obra de text del torderenc Roger Simeon que enfronta els personatges amb el trencament de la seva rutina i mostra la fragilitat de les relacions humanes.

Altres espectacles destacats són l'estrena de "Muda" (30 de novembre), de la companyia Circ Teatre, i un doble concert de "El Cicle Ainda", amb les actuacions de "El Niño de la Hipoteca" (26 d’octubre) i del grup "Ual·la!" com a teloners. En l'àmbit familiar el Teatre Clavé aposta per la companyia italiana TPO que portarà el 10 de novembre "Papallones", un espectacle de petit format que convida els nens i nenes a jugar amb dues ballarines per finalment descobrir la metamorfosi d’una crisàlide en papallona. També hi haurà projeccions de cinema en català com "Ice Age 4: la formació dels continents" (22 de setembre), "Madagascar 3: de marxa per Europa" (27 d’octubre) i "Kerity i la casa dels contes" (1 de desembre). La programació estable del 2012 es tancarà amb el concert de Sant Esteve, enguany titulat "El trencanous i altres històries russes".

Prop de 4.500 espectadors van visitar el teatre l'any passat

El Teatre Clavé també ha fet una valoració de la temporada 2011-2012. En total prop de 4.500 espectadors van assistir a algun dels espectacles, una xifra que suposa un increment de més de 1.000 persones respecte el mateix període de l’any anterior. Els cicles amb més èxit han estat el de teatre i dansa amb un 59% d'ocupació, el cicle familiar amb un 51% i el cicle de lletra i música del segle XX, amb un 46% d’ocupació.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...