20 de setembre 2012

7a mostra de teatre jove Butaka





Del 4 al 6 d'octubre Olesa serà el gran aparador del teatre juvenil català
La Passió acollirà tres espectacles de La Mostra
4, 5 i 6 d'octubre. Aquests són els dies que Butaka ha triat per celebrar la seva Mostra anual a Olesa. Una Mostra dedicada al públic adolescent, però oberta a tot aquell a qui li agradi gaudir d'espectacles de qualitat.
Companyies professionals i amateurs coincidiran als escenaris i places olesanes per mostrar, i en alguns casos estrenar els seus espectacles davant del públic olesà.
La Passió, com a teatre col·laborador amb La Mostra, acollirà 3 espectacles durant el dissabte dia 6. A les 13h la Cia. L'Aviador estrenarà el seu nou espectacle: "Creeps". A les 18h els Brodas Bros ballaran a ritme de Hip Hop tot explicant-nos la dansa des dels anys 60 fins avui amb el seu "Hipstory" , i per últim, a les 23h, la Cia Guillem Albà ens farà somriure presentant-nos "Trau", el seu darrer espectacle de clown.
A més, el mateix dissabte, la Cia La Hydra també estrenarà el seu nou espectacle "L'últim dia de febrer". Serà a les 20.15h al teatre El Casal.
El preu de les entrades és de 6€ per als menors de 25 anys, i de 12€ per als que superin aquesta edat. Però també hi ha abonaments per a tota la mostra que podeu adquirir a Cal Mané o a la Biblioteca per 20€ o 35€ en cas de ser majors de 25 anys.
Per últim, si esteu interessats en un abonament que inclou el dinar i el sopar del dia 6 d'octubre, el podeu adquirir per 30€ o per 40€, si teniu més de 25 anys.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...