02 de desembre 2014

Els Pastorets d'Ulldecona 2014.



publicat per
http://www.diaridelmaestrat.com

El teatre municipal Orfeó Montsià serà l´escenari de la lluita entre el bé i el mal a través de les representacions dels Pastorets d´Ulldecona que anualmente i des de fa 34 anys ininterromputs promou el patronat de La Passió.

Aquestes funcions plenament consolidades al municipi estrenen enguany direcció escènica a càrrec de l´actriu i professora de teatre, Bienve Borràs, que treballarà els Pastorets amb noves propostes encaminades a recuperar algunes escenes del clàssic nadalenc durant els diumenges 14, 21 i 28 de desembre i 4 de gener de 2015 a les sis de la tarda.

Durant molts anys, centenars de nois i noies d´Ulldecona  han participat a les representacions.Uns provinents de l´escola de teatre del Patronat i d´altres perquè s´han identificat amb el fet teatral i han portat a fer petits i grans personatges. Amb aquesta idea el patronat de La Passió asegura que noves generacions de jovents pugin per primer cop a l´escenari  a presentar aquest espectacle popular.

A més de la nova direcció de l´espectacle enguany també s´hi afegeixen nous protagonistes. Els personatges  principals, Rovelló i la Toieta seràn interpretats per Josep Sabater i Andrea Fonollosa que compten en el seu haver unes bones interpretacions a La Passió. També són nous els sempre agraïts personatges de Sant Gabriel i Sant Miquel, el malèfic Llucifer, el Jeremies mentre que el patètic Satanàs repeteix.Una cinquantena de nois i noies entre fogainers, pastorets, pecats capitals i figurants faran que la mainada i les seves families s´ho pasiguen be.

Els Pastorets d´Ulldecona formen part de la coordinadora de “ Pastorets de Catalunya”. Es manté el preu de 5,50 euros per entrada. Si l´espectador presenta a la taquilla el diptic publicitari tindrà un estalvi d´un euro per cadascuna de les representacions . La venda de les entrades serà al mateix teatre mitja hora abans de la funció.

Patronat de la Passió.

www.passioulldecona.org

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...