11 de febrer 2016

ANTI-SANT VALENTÍ al Tantarantana!

Has notat el vent? Arriba a Barcelona EL CICLÓ, cicle de Companyies en residència. I el presentem amb una FESTASSA el dilluns 15!
Aquest dilluns 15 de febrer, al Maumau Lounge Club de Barcelona fem la festa de presentació per explicar-vos tot el que donarà de sí aquest Cicló 2016. Vols saber-ne més?
VULL SABER +
Odies el Dia dels enamorats? Apunta't al nostre Anti-Sant Valentí! Dos espectacles per demostrar que a l'amor no tot són cors rosses i angelets amb fletxes!
ESTRENA!
Et planto
Baixos22
La Júlia planta el Miquel perquè no és prou romàntic. Una comèdia deClàudia Cedó sobre com és de difícil seguir desitjant el que ja tenim. 
ENTRADES
GOETHE SEGLE XXI!
Volver a Werther
Atic22
Un noi enamorat de la seva companya de pis reviu els sentiments del jove Werther que va immoratalitzar Goethe. Qui ha dit que el romanticisme acaba al segle XXI?
RESERVES
T'agrada la pizza? Tenim el pla perfecte per veure teatre en família! Una història amb olor a pizza amb uns titelles tan fantàstics... com aquests!
TITELLES!
Valentina
Del 6 al 28 de febrer | Baixos22

Benveutto alla pizzeria Allegreto! La Valentina té més ganes de somiar que d'ajudar el pare amb les pizzes... Ella el que vol és.. volar! Un espectacle que farà somiar a tota la família!
ENTRADES
I sempre al millor preu amb el carnet d'Amic del Tantarantana.
Ja ho saps! T'esperem al teatre! ;)
Copyright © 2016 Teatre Tantarantana, All rights reserved.
Reps aquesta notificació perquè formes part de la llista de correu del Teatre Tantarantana

Our mailing address is:
Teatre Tantarantana
Carrer de les Flors, 22, Barcelona, Espanya
Barcelona, CT 08001
Spain

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...