10 de febrer 2016

Els 50 anys de Pastorets es tanquen amb un concert especial del Cor Orfeó

L'Orfeó fa un repàs a les diferents peces musicals que es van interpretar als Pastorets

 , El Vendrell | Actualitzat el 09/02/2016 a les 10:05h

L'edició commemorativa dels 50 anys de funcions ininterrompudes dels Pastorets del Vendrell té el seu punt i final aquest dissabte 13 de febrer amb el concert que farà el Cor-Orfeó Parroquial al Tàg del Vendrell a les 19.00 hores. L'actuació serà un repàs a diferents peces que l'Orfeó va interpretar durant els molts anys que va col·laborar amb els Pastorets del Vendrell. A banda de la música, hi haurà narradors i s'interpretaran fragments del text de l'obra i del 'Poema de Nadal' de Josep Maria de Sagarra.


Mentre el cor canti peces com 'Vers tu terra promesa', 'Va pensiero', 'Cannon hebraic', o 'Adeste Fideles', es projectaran imatges dels anys en els quals l'Orfeó feia de banda sonora de l'obra dels Pastorets. El director musical serà Jordi Solé i el director artístic, Jordi Urgell. Des dels Pastorets han agraït el treball desinteressat fet per tots els participants per impulsar aquest concert especial.
publicat per
http://www.naciodigital.cat/

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...