16 de febrer 2016

Teatre lowcost a la Vila de Gràcia Inici » Cultural » Teatre lowcost a la Vila de Gràcia


  • L'equip de #Nanoteatre a Lluïsos de Gràcia (2015).
    L'equip de #Nanoteatre a Lluïsos de Gràcia (2015).
  • Cartell del #Nanoteatre 2016
    Cartell del #Nanoteatre 2016
  • Actrius i actors d'obres participants al certamen el 2015.
    Actrius i actors d'obres participants al certamen el 2015.
El cicle de teatre de petit format dels Lluïsos de Gràcia arriba a la seva 3a edició aquest febrer i ocuparà espais impensables del nou edifici de Lluïsos.
La 3ª edició del #NanoTeatre de Lluïsos de Gràcia, el primer cicle de teatre de petit format de Gràcia, tindrà lloc els dissabtes 13, 20 i 27 de febrer. S’hi podran veure un total de 12 muntatges de curta durada, 15 minuts, de gèneres molt diversos i en espais escènics molt poc habituals. La programació inclou també la 3a part de Ninis, una saga que ha estat present a les 3 edicions de #NanoTeatre.
Les representacions seran per a un màxim de 15 espectadors ja que es fan espais molt reduïts: el soterrani del teatre, un magatzem, una sala de reunions, un terrat o uns camerinos. La majoria d’aquests espais pertanyen al nou edifici de Lluïsos, estrenat el novembre passat, i serà la primera vegada que acullen #NanoObres.
Cada dissabte es programaran 4 obres diferents de manera simultània i, cada una de les obres, es representarà 4 vegades entre les 20h i les 23:30h. D’aquesta manera, els espectadors podran triar si prefereixen veure una de les obres, dues, tres o totes quatre.

Tertúlia amb els actors i les #Nanotapes
Entre funció i funció, el públic podrà gaudir d’una cervesa acompanyat d’alguns dels actors i actrius de les obres. I com a novetat d’aquesta edició, es podran tastar algunes de les #NanoTapes del nou bar de Lluïsos. El preu de cada obra serà de 3€ i, en cas de voler veure les 4, serà de 10€. Les entradespoden reservar-se online.

Una de les obres, al Píndoles
Com en la 2a edició, un dels textos participants passarà a formar part de la programació del Píndoles, Festival de Microteatre fora del Teatre. La 1a edició de #NanoTeatre va tenir lloc el novembre del 2014 i la 2a edició l’abril i maig del 2015. En total es van vendre 2.500 entrades. Totes les novetats del projecte poden seguir-se a través de www.nanoteatre.catfacebook.com/nanoteatre i twitter.com/nanoteatre.
publicat per
http://xarxanet.org/

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...