28 de febrer 2016

JOC DE CARTES AL XX CONCURS DE TEATRE DE MALGRAT DE MAR ORGANITZAT PER EL GRUP DE TEATRE GERMANOR

Aquest any serà l'any de les celebracions teatrals a Malgrat. A l'hortizó veiem el 70º Aniversari del Grup de Teatre Germanor, el 40º anviersari de la segona etapa i, a més a més, el 20è Concurs de Teatre.
En la sisena sessió del Concurs, els amics de la Sala Cabanyes de Mataró, ens interpretaran l'obra "Joc de Cartes" de Katherine Kresman Taylor.

No us la podeu perdre!

Sinopsi:
Martin, d'origen alemany, torna amb la seva família al seu país, entusiasmat pels avenços en el vell país des de la humiliació de la Gran Guerra. El seu soci de negocis, Max, un jueu, continua vivint als Estats Units per mantenir el negoci en marxa. La història és narrada enterament en cartes entre ells, datades entre 1932 i 1934.






Martin escriu sobre el "meravellós" Tercer Reich i un home anomenat Hitler. Al principi Max és gelós: "Com t'envejo... Tu vas a una Alemanya democràtica, un país amb una cultura profunda i al començament d'una nova lliebrtat política"!. Però aviat, Max tindrà dubtes sobre els nous entusiasmes del seu amic...

+ INFO
Organitza
Grup de Teatre Germanor
carrer del Carme, 26
Malgrat de Mar
08380

93 761 29 79

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...