divendres, 26 de febrer de 2016

Teatre d'humor amb Sobre el fenomen de les feines de merda

Teatre de l'Aurora
Butlletí 303dimarts, 23.02.16  facebook  twitter  youtube
-
 
TEATRE D'HUMOR
La Calòrica presenta 'Sobre el fenomen de les feines de merda'
26/27/28 FEBRER
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
SOBRE EL FENOMEN DE LES FEINES DE MERDA
LA CALÒRICA
Què és la feina? Per què li dediquem una bona part de la nostra vida? La Calòrica, una de les joves companyies més premiades del moment, presenta Sobre el fenomen de les feines de merda, una divertida i àcida radiografia del sistema laboral.L'any 2013 apareix a la revista política Strike l'article de l'antropòleg nord-americà David Graeber On the phenomena of bullshit jobs, on estudia les causes i conseqüències de la multiplicació de tot un seguit de feines que, no només són prescindibles, sinó a més a més inútils i estúpides. Amb aquest article com a inspiració i les experiències laborals dels mateixos actors com a punt de partida, la companyia La Calòrica crea un espectacle d'històries breus, intenses i directes on, amb bones dosis d'humor, es pregunten què és la feina i per què li dediquem la part més important de la nostra vida.
 
Més informació, tràiler i venda d'entrades
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
Notícies I 2 hores d'aparcament per només 2€
2 hores
d'aparcament per només 2 euros
Des d'aquest 2016 us oferim un nou avantatge: 2 hores d'aparcament per només 2 € (40% de descompte) al Pàrquing Saba Cal Font.
A la taquilla del teatre, disposem de vals d'aparcament d'1 hora a 1 € cadascun (podeu comprar tots els vals que necessiteu) per tal que, si sou dels qui veniu al teatre en cotxe, ho tingueu més fàcil a l'hora d'aparcar i ho pugueu fer al davant mateix del teatre.
 
Més informació dels serveis a l'espectador
-
Exposició I Maria Santfores exposa obra al teatre fins el maig
L'artista igualadina Maria
Santfores exposa fins el maig al Teatre de l'Aurora
De febrer a maig, l'artista igualadina Maria Santfores Sallaocuparà el vestíbul del teatre per exposar obra de totes les disciplines plàstiques i artístiques de les que li agrada gaudir, sota el suggerent nom Sabem com comença, però no com acaba... Una exposició que anirà canviant cada mes i que aquest febrer mostra la primera sèrie de quadres de la col·lecció Cercant la llavor.
Maria Santfores Salla Solà (Igualada, 1969) és una artista multidisciplinar amb una llarga trajectòria en diferents camps artístics com la música, el teatre, les arts plàstiques o la performance. Actualment treballa de mestra d'educació infantil i viu a Igualada, on torna després d'un temps de viure i formar-se en altres indrets.
-
Venda d'entrades
Per Internet
Podeu comprar les entrades per a tots els espectacles de la programació per Internet, d'una manera fàcil, còmoda, segura i sense comissions a www.teatreaurora.cat.
Per telèfon
Reserva d'entrades trucant al 93 805 00 75exclusivament els dijous no festius de 19 a 20 h. Les reserves es mantindran fins 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle. Si no les heu recollit abans d'aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les localitats es posaran a la venda
Taquilla del Teatre de l'Aurora
Una hora abans de cada representació. Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font), Igualada.
Descomptes i serveis a l'espectador
Consulta els descomptes que t'oferim fent clic en aquest enllaç: descomptes sobre la compra d'entrades. El Teatre de l'Aurora també t'ofereix diversos serveis: servei de taxi, pèrdua d'objectes i localitats per a persones amb mobilitat reduïda. Fes clic a l'enllaç per conèixer més sobre els serveis a l'espectador.
L'organització es reserva el dret de modificar la programació.
-
Les teves preferències i les teves dades
Preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: MODIFICAR LES MEVES PREFERÈNCIES.
Dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç:Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.
-
patrocinadors
grupcarlesultramagic
mitjans oficials
AnoiaDiarilaveu2012radio_igualadaregio7
amb el suport deteatre associat a
Departament de Cultura de la
Generalitat de CatalunyaAjuntament d'Igualadaadetcared_nou
-
Web del Teatre de l'Aurora
Programació I Lloguer d'espais I Com arribar I Contacte
-
UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. I Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font) I 08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75 I Copyright © Unicoop Cultural S.C.C.L. Tots els drets reservats
-
Avís legal: De conformitat amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, Unicoop Cultural S.C.C.L. (Teatre de l'Aurora) garanteix la confidencialitat i seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal incloses al nostre fitxer, necessàries per a poder formalitzar i enviar les informacions referents a les activitats organitzades o d’altres que puguin ser del seu interès. Si no desitja rebre més informació d'Unicoop Cultural S.C.C.L., pot exercir el dret de cancel·lació en qualsevol moment mitjançant un correu electrònic a info@teatreaurora.cat.

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: