21 de febrer 2016

Petits prínceps al Casal Nova Aliança



Publicat per

La companyia Mumusic Circus presenta un espectacle amb jocs, poesia i cançons encisadores, que combina la música en viu amb el teatre gestual, la dansa i el circ.

A la Clara li agrada badar i taral·lejar melodies, fer pampallugues amb les mans i deixar-se endur per les onades. A en Marçal li agrada jugar amb instruments de música i posar-se de cap per avall. Junts componen cançons i naveguen d’un joc a un altre sense criteri ni ordre.

La imaginació es desplega i partir d’aquí tot el que es vulgui pot prendre vida. Fins i tot els bidons que feien de tamboret comencen a moure’s i a multiplicar-se enmig del goig i la diversió! Apilar, encaixar, capgirar, construir, sobreposar... Un espectacle poètic i sensible que diverteix els menuts i els menuts que s’han fet grans. A cavall d’un concert musical, d’un espectacle delicat i amb el circ com a llenguatge bàsic.

N’han dit: “Deliciós, exquisit, una senzillesa màgica per a petits i grans" (crítica a La Vanguardia).

MiniMuMusic és la nova branca teatral de la companyia MuMusic Circus. És un projecte artístic que neix a partir de dos propòsits aliats: les arts escèniques i la pedagogia. MuMusic Circus té un alt nivell tècnic en tots els seus espectacles de circ i música, assolit gràcies a la seva formació en escoles de circ catalanes, espanyoles i franceses.

+ info
Recomanat de 3 a 8 anys.
Organitza: Circulant, Circ en Moviment
Diumenge 6 de març
12 h
Casal Nova Aliança
7 euros
entrades

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...