26 de febrer 2016

Un mes per exprimir al màxim!

Hola antoni blanch.

Des d'aquesta setmana i durant el proper mes estem que no parem! Teatre, música, cinema, familiars... perquè no ens trobis a faltar durant la setmana santa! Recorda que encara pots trobar els nostres abonaments per si vols repetir, a partir de 2 espectacles! Però primer de tot... les novetats!

NOUS ESPECTACLES A LA PROGRAMACIÓ!

CONILLET

La Clara Segura és una actriu tot terreny. Al gener ens visitava amb Una giornata particolare i ara torna a Viladecans amb el seu gran èxit de públic i crítica alTeatre Lliure, on fa una interpretació seductora i enganxadissa d'una mare al límit.

dg. 17 d'abril / 19 h / Sala Petita / 15 €
PREU AMICS DE L'ATRIUM: 12 €. COMPRAR ENTRADES

EL ARREBATO

El conegut cantant torna a Viladecans amb la seva fusió de rumba, pop i flamenc per presentar-nos les cançons del seu nou disc La música de tus tacones. Ritmes sevillans i música amb aires del sur.

dv. 20 de maig / 21 h / Auditori / A partir de 25 €
COMPRAR ENTRADES

PROGRAMACIÓ ATRIUM

TEATRE I MÉS TEATRE!

SER-HO O NO

La nova obra del millor Josep Maria Flotats, una comèdia avalada pel seu exitós pas pel Teatre Lliure. Per als amants dels grans textos!

ds. 27 de febrer / 21 h / Auditori / 25 €
PREU AMICS DE L'ATRIUM: 20 €. COMPRAR ENTRADES

NOMÉS SÓN DONES

"Només són dones, però quines dones!". Una obra que "cal anar a veure", un "necessari homenatge a les veus silenciades del franquisme".

dg. 6 de març / 19 h / Auditori / 20 €
PREU AMICS DE L'ATRIUM: 16 €. COMPRAR ENTRADES

MARITS I MULLERS

Una gran adaptació de la pel·lícula de Woody Allen dirigida per Àlex Rigolaque "revisa, augmenta i millora el resultat de l'original". 

ds. 12 de març / 21 h / Auditori / 25 €
PREU AMICS DE L'ATRIUM: 20 €! COMPRAR ENTRADES

PÍNDOLES

Com ja vam fer amb "Assassinat a Atrium Viladecans", tres petites obres que podràs viure en espais singulars del nostre equipament... T'atreveixes?

dv. 26 de febrer / 21 h / Atrium / 15 €
PREU AMICS DE L'ATRIUM: 12 €. COMPRAR ENTRADES

GRANS DONES DE LA CANÇÓ

MARIA DEL MAR BONET
Nou espectacle "Nosaltres les dones" per reviure la música tradicional mallorquina i d'arreu del mediterrani de la coneguda integrant dels 16 jutges.

ds. 5 de març / 21 h / Auditori / 20 €
PREU AMICS DE L'ATRIUM: 16 €! COMPRAR ENTRADES

GEMMA HUMET

Cançons "des de les platges de l’Empordà fins als carrers del Barri Gòtic de Barcelona" d'una jove gran promesa de la cançó catalana.

dv. 4 de març / 21 h/ Sala Petita / 15 €
PREU AMICS DE L'ATRIUM: 12 €! COMPRAR ENTRADES

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...