20 de febrer 2016

L'Audiència analitza a la Saleta les relacions de la reina d'Anglaterra


La Saleta de la sala Cabanyes estrena aquest divendres “L’audiència”, una obra que se centra en la figura més personal de la Reina d’Anglaterra. Es tracta d’un text que pretén mostrar les relacions més de “tu a tu” entre la monarca i els 12 primers ministres que han passat pel càrrec durant el regnat d’Elisabet II. Tal com detalla el director del muntatge, Pere Vázquez, un dels elements que més el va sorprendre és que deixa de banda la vessant política i històrica per centrar-se en la més personal i psicològica.
Es tracta d’una obra que tot i que compta amb nombrosos personatges, com dèiem té com a figura principal la de la reina d’Anglaterra. El director de l’espectacle Pere Vázquez de seguida va tenir clar que una de les actrius de la Sala Cabanyes seria la ideal per representar el paper protagonista: Paquita de la Hoz. Ella mateixa ha explicat als micròfons de Mataró Ràdio, que el fet que l’obra s’hagi representat fins fa poc a Londres és una responsabilitat, però al mateix temps tot un honor.
 
Paquita de la Hoz es posa en la pell de la reina d’Anglaterra, un paper que alterna amb Roser Dresaire i Mireia Lorente quan la monarca és més jove. Altres primers ministres que passen per l’Espai Saleta durant les gairebé dues hores de funció són Anthony Eden (Toni Ars), Harold Wilson (Rafael Prats), Margaret Thatcher (Imma Llorens), John Major (Vicenç Gual) i Gordon Brown (Aureli Quintana).

publicat per
http://mataroradio.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...