21 de febrer 2016

La companyia Veus Veus presenta Robin Hood. al Monumental de Mataró



Publicat per

Anglaterra està dominada pel malvat príncep Joan. Robin Hood, l’heroi que robava als rics per repartir les seves fortunes entre els pobres, juntament amb Little John i Fra Tuck, organitza una revolta per acabar amb les malifetes del príncep Joan i casar-se amb Lady Marian, retinguda a palau contra la seva voluntat. Per fer possible aquesta proposta, quatre actors ballen i canten en directe durant una hora. Gràcies a una trama divertida, un vestuari vistós i una escenografia imaginativa, l’espectador viatja d’una manera didàctica a un món fantàstic i ple d’aventures. Tota l’acció està enllaçada amb cançons, lluites, duels d’espases, jocs malabars i acrobàcies, i s'aconsegueix un ritme vertiginós i apassionant.

Veus Veus és una companyia de teatre creada l’any 1995 per actors ballarins i cantants professionals. La seva trajectòria està dedicada plenament al teatre familiar.
Espectacle recomanat a partir de 4 anys.

+ info
Organitza: Grup Xarxa Mataró
Diumenge 21 de febrer
18 h
Teatre Monumental

7 euros

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...