dimecres, 24 d’agost de 2016

Actors amb discapacitat visual i auditiva actuen al Festival Internacional de Girona FITAGLa companyia de teatre 'La luciérnaga' de Madrid, formada per actors i actrius cecs i amb discapacitat visual greu, i un actor amb discapacitat auditiva, participa des del dimecres 24 d'agost fins al divendres 26, al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona FITAG 2016, segons informa la Fundació ONCE, organització que dóna suport a la iniciativa.

El grup representarà el muntatge '¡Quién va! Destino Hamlet', de Sergio Peris-Mencheta, una versió d''En lo más crudo del crudo invierno', de Kenneth Branagh.

'¡Quién va! Destino Hamlet' narra la història de Víctor Grau, un actor en atur, que vol interpretar i dirigir 'Hamlet', l'obra de William Shakespeare. Per a això fa un càsting i reuneix un grup d'actors singulars per representar l'obra en la vella església d'un poble anomenat Esperança. Allà s'enfrontaran a una sèrie de contratemps que faran difícil el seu projecte, com detalla l'organització.

Publicat per
23 agost de 2016
Enllaç

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: