14 d’agost 2016

Ésdansa 2016 - la proposta formativa

Queden pocs dies per l'Ésdansa, el Festival de la dansa d'arrel tradicional, que del 22 al 28 d'agost omplirà de dansa Les Preses.
Us convidem a fer un cop d'ull al programa a www.esdansa.cat.

I aprofitem per recordar-vos que del 23 al 27 d'agost tindrà lloc la cinquena edició de l'Ésdansa'T, els tallers de dansa tradicional del festival. Si encara no ho has fet... Inscriu-te ja!!
A l'Ésdansa'T viureu una setmana de Danses del Baix Llobregat i tècnica amb Jordi Rubio, Balls de Bastons amb Rosa Llorach i Xavier Cabanes, Danses i entremesos de la Garrotxa i recursos musicals amb Josep Garcia, creació amb Jon Maya de Kukai Dantza... i també Danses i dansetes de la Ribera del Xúquer amb el Grup de Dansa de L'Alcúdia i danses tradicionals d'arreu del món com la Salsa Choque de Colòmbia o l'Hosana de Botswana. A més de poder gaudir de tota la programació de l'Ésdansa!
Tota la informació aquí.

Del 22 al 28 d'agost l'Ésdansa oferirà 28 propostes artístiques a càrrec de 24 companyies i formadors. Us esperem a la Garrotxa!

Salut i dansa!!


Ésdansa - el Festival de la dansa d'arrel tradicional
34a edició: del 22 al 28 d'agost de 2016
organitza: Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny
Espai de dansa d'arrel tradicional
Carrer la Fageda, s/n - 17178 Les Preses (Girona)
e-mail: 
info@esdansa.cat
web site: 
www.esdansa.cat  

D'acord a l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades estan incloses al fitxer del Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny, amb finalitat de gestió dels serveis que ofereix l’entitat i de difusió de les seves activitats. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició us podeu adreçar al Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny, C/ La Fageda, s/n, 17178, Les Preses, Girona /marboleny@marboleny.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...