16 d’agost 2016

El Bravium Teatre es renta la cara



L'espai teatral de Reus està fent reformes aquest estiu
Entre altres acions, es canviarà el pati de butaques

Cara neta al Bravium Teatre. Així ha definit les obres que s'estan fent a l'espai cultural reusenc durant aquest estiu el seu president, Ferran Figuerola. Tal com ha explicat a Reusdigital.cat, s'estan realitzant un conjunt d'accions de reforma per fer una renovació general de totes les instal·lacions del teatre.

La reforma principal afecta el canvi del pati de butaques: “Fa 20 anys que les butaques de la platea no es canviaven, i ja no eren noves”, assegura Figuerola. En aquest sentit, l'Ajuntament de Reus ha cedit les butaques que procedeixen de l'antic auditori de la fira, de manera que el Bravium només ha hagut de retocar-les per adaptar-les al seu espai. Alhora, es remodelaran el teló, les bambolines i tot el terra, que, segons Ferran Figuerola, “ha de canviar-se cada 2 anys com a màxim”.

Tot seguit es pintarà l'escenari, les parets de la sala, el vestíbul i el bar. L'estrena de la nova imatge serà després de la festa major de Misericòrdia. La primera producció pròpia a l'espai reformat serà el mes de desembre, amb Cançó de Nadal, de Charles Dickens, que s'està produint amb la companyia Lucky & Luke.

Publicat per
13 agost de 2016
L'espai cultural reusenc està realitzant diferents reformes aquest estiu Foto: Anna Ballesteros

A.B. – Reus digital

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...