03 d’agost 2016

Mag Stigman, en directe! Espectacle de màgia i circ per a tots els públics.



Un espectacle amb molta màgia, coreografies, malabars i grans dosis de diversió. Una original combinació, molt entretinguda, dinàmica i colorista.
Categoria: Espectacle
Teatre Museu El Rei de la Màgia
Del 6/08/16 al 21/08/16
Dissabte i Diumenge A partir de les 18:00
Carrer Jonqueres, 15
Barcelona
Preu des de 7 €

Un espectacle de màgia, coreografies i malabars amb bon rotllo i molta diversió.

El Mag Stigman, il·lusionista acompanyat a l'escenari per la ballarina Anita Astrid, presenta un espectacle visual, dinàmic, entretingut, ple de nous efectes màgics i dansa moderna. Els espectadors podran participar al màxim en aquest show, combinació d'il·lusionisme, ball i malabars, que garanteix bon rotllo i molta diversió per a tota la família.

Stigman, l'únic il·lusionista que fa màgia i balla alhora, farà que l'Anita es quedi flotant en l'aire, realitzarà sorprenents efectes de màgia amb foc, manipularà objectes de la vida quotidiana, presentarà el joc més marrano del món, i entre d'altres, mostrarà sorprenents actes d'escapisme.

Tot això amb molt de ritme i amb la important participació dels voluntaris que vulguin pujar a l'escenari a col·laborar. En definitiva, molt més que màgia en viu i en directe! L'espectacle està dirigit a tots els públics.

Publicat per

Ignasi Stigman

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...