02 d’agost 2016

Tornem per la Festa Major amb una comèdia i un espectacle familiar

Teatre de l'Aurora
Butlletí 309divendres, 29.07.16  facebook  twitter  youtube
-
 
FAMILIAR
Cia. La Mandarina presenta
'LaLolaBalla'
26 AGOST
Divendres a les 12 h i a les 18 h
LALOLABALLA
CIA. LA MANDARINA I ESPAI D'ARTS
Els igualadins Cia. La Mandarina i Espai d'Arts, escola de dansa presenten LaLolaBalla per la Festa Major d'Igualada. Un divertit espectacle interactiu de dansa per a públic familiar, que porta 5 anys de gira per Catalunya i Espanya, en què els nens i nenes que vulguin poden participar ballant... o simplement mirant.
"El meu cap és una petita caixa de música que transforma el meu dia a dia en dansa. Ballo des que em desperto fins que vaig a dormir. Jo ho ballo tot! I a vosaltres, us ve de gust ballar?". Així pensa la protagonista d'aquest espectacle, la Lola, un personatge virtual que proposa als més petits un viatge pel seu dia a dia tot convidant-los a ballar. L'espectacle permet que alguns dels nens i nenes del públic surtin a l'escenari a moure l'esquelet.
 
Més informació, tràiler i venda d'entrades
-
 
COMÈDIA
'T'estimo però no tant', una
divertida comèdia d'embolics amb el popular Josep Linuesa
27/28/29 AGOST
Dissabte a les 20 h
Diumenge a les 20:30 h
Dilluns a les 19:30 h
T'ESTIMO
PERÒ NO TANT
COMPANYIA DEL TEATRE GAUDÍ
Un informàtic i un professor a l'atur comparteixen pis i la mateixa "ex". El conegut actor Josep Linuesa protagonitza aquesta d'aquesta comèdia d'embolics, fresca i divertida, plena de gags esbojarrats i unes pinzellades d'erotisme, que ha aconseguit un gran èxit a la cartellera barcelonina.
T'estimo però no tant, el Fede, un informàtic, i el Robert, un professor d'institut en atur, formen una "estranya parella". Comparteixen pis i, a més, comparteixen un mateix passat i un complicadíssim present: tots dos van estar casats amb la Carmeta i actualment han entrat en conflicte per una altra dona, la Nines, una veïna molt jove, atractiva i seductora, que els portarà de bòlit. La situació amb la Nines i els llastres del passat provoquen una sèrie d'embolics i malentesos que els portaran a viure escenes d'autèntica bogeria.
 
Més informació, tràiler i venda d'entrades
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
Notícies I Tanquem la temporada 2015-2016 amb un 73% d'ocupació
Un moment del sopar anual dels Amics del Teatre
de l'Aurora
El passat divendres 15 de juliol, en el transcurs del sopar que va aplegar als Amics del Teatre de l'AuroraLluís Segura, president d'Unicoop Cultural i Òscar Balcells, director del teatre, van fer valoració de la passada Temporada 2015-2016, que es va tancar amb un magnífic 73% d'ocupació. Des de setembre del 2015 i fins al mes d'abril d'enguany, s'han programat a la sala independent igualadina 28 espectacles, amb 65 funcions, que han estat vistes per més de 5.000 espectadors. A tots ells, a tots vosaltres, moltes i moltes gràcies!
En el transcurs de la vetllada, que va aplegar als "amics" i amigues" de l'Aurora, aquests van poder conèixer un avanç de la propera Programació 2016-2017, que el Teatre de l'Aurora donarà a conèixer properament. La trobada dels "amics" va finalitzar amb una divertidíssima sessió d'acudits a càrrec de l'humorista anoienc David Vilaseca.
-
Venda d'entrades
Per Internet
Podeu comprar les entrades per a tots els espectacles de la programació per Internet, d'una manera fàcil, còmoda, segura i sense comissions a www.teatreaurora.cat.
Per telèfon
Reserva d'entrades trucant al 93 805 00 75exclusivament els dijous no festius de 19 a 20 h. Les reserves es mantindran fins 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle. Si no les heu recollit abans d'aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les localitats es posaran a la venda
Taquilla del Teatre de l'Aurora
Una hora abans de cada representació. Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font), Igualada.
Descomptes i serveis a l'espectador
Consulta els descomptes que t'oferim fent clic en aquest enllaç: descomptes sobre la compra d'entrades. El Teatre de l'Aurora també t'ofereix diversos serveis: servei de taxi, pèrdua d'objectes i localitats per a persones amb mobilitat reduïda. Fes clic a l'enllaç per conèixer més sobre els serveis a l'espectador.
L'organització es reserva el dret de modificar la programació.
-
Les teves preferències i les teves dades
Preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: MODIFICAR LES MEVES PREFERÈNCIES.
Dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç:Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...