20 de juliol 2018

El curs de teatre musical organitzat per Tres Roques estrena 'Sister Act'




El curs de teatre musical organitzat per Tres Roques estrena aquest dijous 'Sister Act' després de quatre setmanes intensives de treball. La coreografia, la interpretació i la direcció musical han estat els punts forts del curs, dirigit per Marc Flynn.

Per quart estiu consecutiu el Centre de Formació Permanent Tres Roques organitza un curs de teatre musical. De les 25 places que s’havien convocat en un inici finalment es va duplicar la inscripció. L’obra de teatre escollida per aquesta ocasió és ‘Sister Act’ i arriba després del curs anual fet a l’Aula de Teatre. Ara, doncs, són quatre setmanes intensives, amb tres hores diàries i una mostra final. L’èxit d’aquest curs, segons els organitzadors, és la qualitat que es vol transmetre a través de la direcció musical, la coreografia i la interpretació.

Els joves actors i actrius que aspiren a ser grans professionals tenen la oportunitat en cursos com aquest de poder mostrar i explotar tot el seu potencial. 

La representació de ‘Sister Act’ tindrà lloc aquest dijous al mateix Centre de Formació Permanent Tres Roques.

Publicat per
Informa: M.Gómez / S.Ruiz / S.Mesa


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...