23 de juliol 2018

Monòleg sobre la immigració i la identitat a l'Almeria Teatre




Carme Pla interpreta 'Tractat de blanques', d'Enric Nolla.

Torna als escenaris un text que ja porta acumulats aplaudiments i guardons a la motxilla, com ara el Premi Serra d'Or de l'any 2002. El va escriure Enric Nolla, i explica la història d'una dona estrangera que viu la fantasia de la transformació de la seva identitat, tant de la raça, com de la figura com fins i tot de la memòria. Es vol convertir en una altra persona, amb uns trets que siguin els dominants del lloc on habita. Amb format de monòleg, Tractat de blanques acosta l'espectador al tema de la identitat i de la immigració. La protagonista recordarà de forma sistemàtica tot allò que ha de fer per alliberar-se, tot l'esforç que ha de fer per ser part del seu nou món; però de tant en tant la visita el passat, aquella altra dona que ha deixat abandonada, i troba un petit instant de reconciliació amb si mateixa.

Interpretat per Carme Pla, actriu de la companyia T de Teatre, el muntatge s'estarà a l'Almeria Teatre pràcticament tot el mes de juliol. Marc Molina és el director d'aquesta obra de Factea Produccions, productora mataronina que va néixer l'any 2012 amb l'objectiu de potenciar les dramatúrgies d'autors contemporanis per tal de diversificar els llenguatges escènics.

Dilluns, 2 juliol 2018 al  27 juliol 2018
Horaris
De dilluns a divendres a les 21 h
Almeria Teatre
Informació
13,30-19 €

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...