27 de juliol 2018

Més de 6.000 persones s’ho passen d’allò més bé al Ple de Riure 2018




L’organització del Festival de Teatre Còmic del Masnou es mostra molt satisfeta amb l’augment de públic i la qualitat dels espectacles

El Ple de Riure, el Festival de Teatre Còmic del Masnou, ha tancat aquest dissabte l’edició del 2018 amb un balanç molt positiu. L’organització calcula que l’han gaudit més de 6.000 persones, sumant tots els espectacles d’humor que ha acollit el Masnou entre els dies 17 i 21 de juliol. Ha experimentat un augment significatiu respecte a l’any passat, quan es va estimar que va atreure unes 4.000 persones.

Los Toreros Muertos, la mítica banda de la movida madrilenya, van encarregar-se de tancar el festival, amb un concert celebrat a la mitjanit a la platja d’Ocata. Van cantar gairebé tot el repertori previst, però es va haver de suspendre l’espectacle abans de finalitzar-lo per raons de seguretat i a causa d’una tempesta. Abans, i davant un públic entregat, Pablo Carbonell i la seva banda van fer gala de la seva capacitat d’improvisació en incloure cançons idònies per cantar sota la pluja.

I és que tots els espectacles del Ple de Riure van ser molt ben rebuts pel públic, tant pel que fa a l’afluència de persones com per l’entusiasme que mostraven. No en va, el cartell oferia espectacles molt variats i d’una gran qualitat: circ, humor, teatre, música… N’hi va haver que van fer participar de valent al públic, com el Taller de Circ a les Golfes, que va tenir molt d’èxit entre grans i petits. Com a novetat, cal destacar la programació d’un espectacle per als infants dels casals d’estiu. Va obrir el festival, dimarts al matí, amb una plaça plena de rialles, boques obertes i mirades de sorpresa i il·lusió.

Com a complement al festival, divendres es va lliurar el premi al millor aparador del Ple de Riure. Se’l va endur la botiga Can Rac, amb 793 vots. La resta d’establiments participants van ser Coloraina, Vins i Divins, 4 Colors i el Cullerot.

PUBLICAT PER
la clau



Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...