18 de juliol 2018

El Ple de Riure arriba carregat d'una gran varietat de propostes artístiques




Ple de Riure, cartell 2018.Del 17 al 21 de juliol arriba la 22a edició del Festival Internacional de Teatre Còmic Ple de Riure a la vila del Masnou. Amb la platja i les places del poble com a escenaris principals, el festival convida als espectadors a gaudir d’un munt de propostes artístiques de forma gratuïta vora el mar.

El plat fort del festival serà el dissabte 21 a la platja d’Ocata amb l’escenari La Mar de Riure – escenari que mira al mar – amb Tour Bicicleta Estàtica 2018  de Los Toreros Muertos, la mítica banda de la movida madrilenya liderada per Pablo Carbonell, que tornen a demostrar que l'humor és el millor conservant per mantenir l'esperit d'una banda de rock&riures&pop. El mateix dissabte el programa inclou els espectacles  El primer concert Oriol Boixader, de Oriolo i la companyia francesa Cirque Exalté amb Furieuse Tendresse, un espectacle d’acrobàcies intenses i poesia frenètica. A més, a la nit no hi podrà faltar el tradicional piromusical Zoloriscos, de la Companyia del Foc.

Després de voltar per nombrosos festivals i ciutats arreu del món, en el Ple de Riure s’hi podrà veure la companyia internacional finlandesa Race Horse amb Motosikai, una proposta carregada d’humor i infinits trucs acrobàtics amb una simple furgoneta plena de sorpreses.

També, hi haurà Circ a les Golfes, de Los Herrerita, un taller de circ adreçat a totes les edats i que té com a propòsit apropar i descobrir les diferents tècniques circenses. La Banda de Otro, Campi qui Pugui, Los Herrerita i Lolita Corina són les companyies que completen la programació del Ple de Riure.

A més, durant tots els dies del festival, el masnoví Trenatroman deixarà el transport públic uns dies per dinamitzar les places del municipi.

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...