30 de juliol 2018

La Mostra d'Igualada engega el càsting



A partir d’aquest diumenge s’obre la convocatòria per sol·licitar actuar en la 30a edició

S'obrirà la convocatòria per sol·licitar actuar a la 30a edició de la Mostra d'Igualada - Fira de teatre infantil i juvenil que es durà a terme del 4 al 7 d'abril de 2019. Aquesta convocatòria romandrà oberta fins el dia 15 de setembre.

Aquest any es celebrarà la 30a edició de la Mostra d'Igualada, per això es necessita gent que vulgui actuar, la convocatòria per a sol·licitar actuar en aquesta edició començarà el diumenge 15 de juliol i acabarà al cap de dos mesos, el dia 15 de setembre i es formalitzaràen línia a través del portal de la Mostra. La pàgina web és www.lamostraigualada.cat, allà s'hi detallen les condicions de participació.

La direcció artística de la fira (a càrrec de Pep Farrés) esmenta "els espectacles es valoraran per la seva qualitat, novetat, dramatúrgia, innovació en el llenguatge i aportació en el format. Hi tindran cabuda tots els tipus de gèneres, tant a sala com al carrer. La majoria de les companyies seran catalanes però algunes són de la resta del territori espanyol. El 2018 La Mostra va programar 54 espectacles (19 estrenes) seleccionats d'entre 600 rebuts.

Publicat per
Diumenge, 15 juliol 2018
Joan Gual Godó

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...