12 de juliol 2018

QUÈ ESTÀS DISPOSAT A FER PER CONSERVAR LA TEVA FEINA? Estrenem SHENZHEN SIGNIFICA INFERN dins del Grec Festival de Barcelona | EXCLUSIU 50% DTE


Després d'uns dies de funcions prèvies, avui estrenem SHENZHEN SIGNIFICA INFERN, una coproducció amb el Grec Festival de Barcelona, Arsènic Creacions i Teatre Tantarantana.
 
Hem tingut molt bona crítica del públic i volem omplir fins la bandera aquesta primera setmana. Per això, fem una promoció exclusiva a 11€!!
ACONSEGUEIX LA TEVA ENTRADA A 11€ (50% dte)
QUÈ ESTÀS DISPOSAT/DA A FER PER CONSERVAR LA TEVA FEINA?
Quatre obrers d’una fàbrica de components electròniques han de passar una sèrie de proves i exàmens. Ho fan per guanyar un petit premi o senzillament per no perdre el seu lloc de treball. Per una hora estaran a la mercè d’una examinadora sense compassió que els sotmetrà a tota mena de prova i pressió psicològica. Shenzhen significa infern és una crítica de les condicions de treball, a la globalització que no ha creat el paradís que ens venien fa unes dècades, sinó que ha creat més precarietat, ha abaixat els sous i ha escampat el poder absolut de les empreses sobre qualsevol llei o control, deixant-nos amb una sensació de contínua inseguretat. Els quatre obrers sacsejats i maltractats per l’examinadora de l’empresa som tots nosaltres, sempre més desprotegits, abandonats en les mans del mercat. I com els obrers, no podem fer res més que suportar, intentar agradar o senzillament intentar esquivar els cops, esperant, si no podem ser els guanyadors, almenys no ser els perdedors. Fins a la pròxima prova.
ACONSEGUEIX LA TEVA ENTRADA A 11€ (50% dte)
 
QUÈ DIU EL PÚBLIC?
ACONSEGUEIX LA TEVA ENTRADA A 11€ (50% dte)
Coproducció amb el Grec 2018 Festival de Barcelona – Institut de Cultura, Ajuntament de Barcelona, Arsènic S.L i Tantarantana Teatre.
© 2018 TEATRE TANTARANTANA
C/ De les flors, 22 · 08001 Barcelona - 93 441 70 22 -  teatre@tantarantana.com
       

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...