16 de juliol 2018

Torna ' La importància de ser Frank', ara al Poliorama




Del 5 juliol 2018 al 5 agost 2018
Obra dirigida per David Selvas sobre la hipocresia i les dobles vides amb text d'Oscar Wilde.

Després d'exhaurir localitats en la seva estada el passat mes de maig i principis de juny a la Sala Petita del Teatre Nacional de Catalunya, l'equip del muntatge La importància de ser Frank es trasllada a plena Rambla, al Teatre Poliorama, on estarà fins al 5 d'agost. David Selvas és el director d'aquesta obra mestra d'Oscar Wilde, una comèdia que denuncia la hipocresia de la societat i el control de la intimitat.

Poques variacions es preveuen respecte de l'obra que es va poder veure al TNC, aplaudida per crítica i públic. La més destacada serà sens dubte el canvi en un dels papers principals: Miki Esparbé deixa el seu lloc a Jaume Madaula. La resta d'intèrprets repeteixen: Laura Conejero, Mia Esteve, Paula Jornet, Paula Malia, Norbert Martínez i David Verdaguer. Representen una història d'embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides. El dramaturg i escenògraf Paco Nieva va afirmar sobre el text de Wilde que és "un perfecte somni de teatre, una comèdia despietada i excèntrica, perfecta, bella i onírica com la vida d'una rosa en les estranyes parets d'un jardí vertical".

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...