31 de juliol 2018

‘Tot va bé si acaba bé’ de Shakespeare gratis al parc de l’Estació del Nord



La companyia Parking Shakespeare és coneguda per representar obres del dramaturg obertes a tothom

A l’estiu no ens podem acabar les activitats a l’aire lliure. Cine, teatre, arts al carrer... tot el que desitgem, ho tenim. En aquest cas, podrem veure una obra sencera de Shakespeare a càrrec de la companyia Parking Shakespeare oberta a tothom, tant per a amants del teatre clàssic com per als que tinguin ganes de passar una bona estona en un espai a l’aire lliure. Aquest grup d’actors i actrius són coneguts per programar obres del famós dramaturg a l’aire lliure i de manera gratuïta. Aquest any serà el torn de Tot va bé si acaba bé, obra del dramaturg anglès William Shakespeare publicada el 1623; és considerada una comèdia, però té molts tocs de drama. És una de les obres menys representades de l’escriptor, per això veure-la a l’aire lliure amb actors professionals serà tot un luxe.

L’obra es representarà al parc de l’Estació del Nord del 19 de juliol al 5 d’agost, cada dia a les 19 hores, excepte els dimecres, que descansen. La companyia Parking Shakespeare va ser fundada el 2009 per fer honor a la idea anglosaxona de representar les obres de William Shakespeare en parcs públics. Així, sense escenografia, so o llums, tot el protagonisme recau en els actors i el text. No us perdeu l’ocasió perfecta per gaudir del millor teatre!

Dijous, 19 juliol 2018 fins el  5 agost 2018
Horaris
Del 19 de juliol al 5 d’agost, a les 19 h
Parc de l’Estació del Nord
Informació
Gratuït

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...