11 de juliol 2018

S'estrena l'espectacle poètic audiovisual 'Palau6' dins el`festival 'Poesia i +'




El proper dijous 12 de juliol s'estrena 'Palau6', un espectacle poètic audiovisual basat en el documental 'Josep Palau i Fabre. Retrat cubista' on es mostren les diverses facetes de Palau. De poeta foll a autor Alquimista. De biògraf del geni Picasso a traductor il·luminat. D'activista exaltat a exiliat eremita. L'estrena es realitza dins el festival 'Poesia i +', i tindrà lloc a les 10 de la nit del proper dijous 12 de juliol al Pati de Sant Josep de Mataró (Muralla de Sant Llorenç, s/n). L'entrada és lliure.

El mataroní Eloi Aymerich dirigeix aquesta obra amb la banda sonora en directe del músic alcoià Pau Miquel Soler; els recitats del poeta i amic de Palau, Lluís Urpinell, el rapsode mataroní Joan Carles González-Pujalte i els cantautors Dídac Rocher i Meritxell Gené. Sis veus artístiques per explicar sis cares.
Una mescla coral on noves generacions pinten, reciten i canten Palau i Fabre, un home fet de múltiples cares. Un espectacle híbrid que barreja cinema a la fresca, cabaret en directe i poesia en escena. Una invitació única per descobrir l'univers esclatant  de Josep Palau i Fabre.

Palau6 és una producció de Clack i la Fundació Palau, i compta amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes, el Consorci de Turisme del Maresme, la Diputació de Barcelona, Mataró Audiovisual i Televisió de Catalunya.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...