22 de juliol 2018

Xiques, microteatre a l'Aurora per la Festa Major

Teatre de l'Aurora
Butlletí 365dimecres, 11.07.18 facebook  twitter  youtube
-
'XIQUES', UNA INNOVADORA PROPOSTA DE MICROTEATRE AMB ARTISTES DE LA COMARCA PER LA FESTA MAJOR D'IGUALADA
-
'Xiques', microteatre a l'Aurora per la Festa Major
d'Igualada
-
21/22/23 AGOST
De les 18:30h a les 21:30h, cada 10 minuts comença un espectacle
Amb la col·laboració de: La Lenta
MICROTEATRE
Més informació i venda d'entrades
Per la Festa Major d'Igualada us presentem XIQUES, una proposta innovadora que posa en escena el talent local i el treball entre diferents disciplines artístiques (teatre, música, circ...) i descobreix racons insòlits d'aquest històric equipament cultural.
Xiques són cinc equips formats per gairebé una vintena d'artistes de la comarca de diferents disciplines. Xiques són cinc espectacles de 15 minuts amb cinc històries diferents. Xiques són cinc espais no convencionals del teatre on gaudir dels espectacles amb pocs espectadors. Tres dies de representacions (dimarts, dimecres i dijous). Quatre passis cada dia de cadascun dels cinc espectacles (entre les 18:30 i les 21:30 hores). 20 funcions cada dia. Diferents modalitats d'abonaments. Xiques és la tria que cada espectador fa per tastar allò que vulgui o per no perdre's res.
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
LES ENTRADES PEL 'XIQUES' ES VENEN ÚNICAMENT A TAQUILLA I ES PODEN COMPRAR TOTS ELS DIJOUS DE JULIOL
-
'Xiques', microteatre a l'Aurora,
informació sobre els horaris i la venda d'entrades
-
Per tal de facilitar que els espectadors es puguin fer el seu propi recorregut i triar quan i què volen veure, el Teatre de l'Aurora posa en marxa un sistema d'abonaments amb entrades que van de 5 a 8 euros i que permeten triar entre una entrada sola per un sol passi o cinc entrades per repartir entre dies i espectacles (els abonaments no són nominals i permeten adquirir entrades per a un mateix espectacle o per diversos). Les entrades es vendran exclusivament a la taquilla del Teatre de l'Aurora els dijous del mes de juliol de 19h a 20h (també se'n faran reserves telefòniques) i durant la Festa Major el dilluns 20 d'agost de 19h a 20h, i els dies 21, 22 i 23 d'agost de 17:30h a 21:30h ininterrompudament mentre es van fer els espectacles.
Llegir-ne més

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...