31 de desembre 2011

‘Els Pastorets’ tornen a Terrassa per Nadal


El Social i el Casal de Sant Pere interpreten de nou la famosa obra teatral nadalenca.

La representació teatral d’Els Pastorets’ és una tradició arreu de Catalunya i a la nostra ciutat per Nadal, i enguany no serà diferent. Els grups teatrals del Centre el Social i el Casal de Sant Pere porten l’obra de nou als escenaris terrassencs i apropen aquesta emocionant aventura a grans i petits.

El Social representa la seva versió reduïda del text de Josep Maria Folch i Torres per primer cop al Teatre Principal de Terrassa, a diferència dels últims cinc anys, que ho havia fet a l’auditori petit del Centre Cultural Unnim. El grup realitzarà un total de cinc funcions, menys que els últims anys, degut a la major capacitat del Teatre Principal en termes d’aforament. En declaracions a Ègar.cat, el director de l’obra, Joan Salvador, ha dit que ‘és un orgull representar l’obra al Teatre Principal’, i ha destacat els avantatges acústics i visuals d’un teatre de la categoria del Principal. Finalment, Salvador ha resumit el canvi d’escenari com quelcom molt positiu pel grup i pel públic.

Per la seva part, el Casal de Sant Pere seguirà representant l’adaptació del terrassenc Francesc Izquierdo del clàssic nadalenc, coneguda com ‘Els Pastorets: Ganàpia i Cigronet’. La representació es realitzarà un any més a la Sala Crespí, al barri de Sant Pere, i té una durada de tans sols una hora i mitja, inferior a la durada del text original.

publicat per
Marc Cerrudo Boada
http://www.egar.cat
27 de desembre de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...