30 de desembre 2011

La companyia mataronina Cronopis adapta Shakespeare al circ al Monumental



El teatre acull la representació de l'obra 'La Tempesta' aquest divendres, en dues sessions

Cronopis és una associació cultural de les arts del circ radicada a Mataró. Ja porten força anys de feina, però encaro no han estrenat un espectacle propi. Finalment ho podran fer aquest divendres, dia 30 de desembre, al teatre Monumental. Es tracta de La Tempesta, el clàssic de Shakespeare, en versió circ. Un espectacle que parla de les relacions humanes, la poesia, la força, la màgia, el perill i l’amor, temes clàssics del dramaturg més important de tots els temps.

A La Tempesta, Shakespeare tracta qüestions com les relacions familiars, la mitologia i el poder sobrenatural. L’adaptació en versió circ també ha anat a càrrec de la clown Alba Sarraute, que forma part de la companyia. El procés creatiu ha permès que tots els intèrprets de l’obra, companys habituals d’entrenament i del col lectiu, visquin una nova experiència conjunta. La majoria d’ells ja compten amb trajectòria i formen part de companyies professionals (Cia. Alba Sarraute, Volaquivol, Circo Delicia, Cia.Trifaldó, Cia. Les Volades). La producció que s’estrena és el fruit de tres mesos de treball amb el suport de l’ajuda rebuda del CoNCA i amb la col laboració de l’IMAC.

Premi Zirkòlika
Cronopis acaba de rebre el Premi Zirkòlika de Circ de Catalunya 2011 a Millor Iniciativa per la Projecció del Circ. El col lectiu està dedicat a la formació, dignificació i professionalització de les arts circenses des de fa més de cinc anys. Ha gestionat l’espai de creació i organització de cursos, tallers i cabarets que es realitzen a l’espai municipal ubicat a la nau Can Fàbregas. Ara Cronopis fa un pas més endinsant-se en l’estrena d’un espectacle propi.

Divendres, dia 30. A les 6 de la tarda i a les 10 de la nit, al teatre Monumental

publicat per
http://ganyet.blogspot.com
30 de desembre de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...