23 de desembre 2011

Els Pastorets de Mataró arriben als 95 anys amb una complicada situació econòmica



Els Pastorets de Mataró arriben als 95 anys amb “diagnòstic de mort”. Així ho ha assegurat el president de Sala Cabanyes Toni Grané durant la presentació de la temporada 2011/2012 del clàssic nadalenc de la ciutat. Grané explica que l’espectacle té moltes ganes de viure i que de fet està recuperant energia però assegura que si no rep una reinversió valorada en aproximadament 600 mil euros no podran sobreviure més de 7 o 8 anys. Una situació que esperen solucionar abans de la celebració del centenari dels Pastorets.
Per la seva banda, i des de l’últim any a càrrec de la direcció artística dels Pastorets de Mataró, Josep Rodri, assegura que ha mantingut l’aposta que ja va presentar l’any passat. Segons explica com que havia plantejat una proposta en la que creia, aquest any ha estat fidel i ha seguit l’estela de la temporada passada. Josep Rodri destaca el valor musical que des de la direcció, tant artística com la musical, a càrrec de Jordi Lluch, han intentat potenciar.
El proper dilluns 26 de desembre la Sala Cabanyes obrirà per primera vegada el teló aquesta temporada per presentar la primera sessió dels Pastorets de Mataró, que es representaran fins el 5 de febrer.
Per cert que els Pastorets es van pre estrenar ahir al vespre davant d’un públic de “piuladors”. La Sala va acollir alguns convidats que van anar comentant l’espectacle a través del Twitter sota el hashtag o etiqueta #pastoretsdemataró. Una experiència que des de la direcció es plantegen continuar.

publicat per
Helena Novellas
www.mataroradio.cat
19 de desembre de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...