22 de desembre 2011

Taller de clown professional, impartit per a Hilary Chaplain

Taller de clown professional, impartit per a Hilary Chaplain
19 de març de 2012
Final:
23 de març de 2012
Adreça:Poble Espanyol
Lloc:Barcelona
Preu:150€
:100€ per a socis de l'APCC (Inscripció prèvia fins el 19 de desembre)
Dades pràctiques:De dilluns 19 de març a divendres 23 de març del 2012, 4 hores diàries.
Dissabte 24 es farà una exhibició dintre del TOT Festival de titelles.
Del 5 al 19 de desembre, Campanya d’inscripció prèvia
Els interessats han de fer la reserva a:
Marta Torras /totfestival@poble-espanyol.com
/ 680 451 692
Diego Murciano / dmurciano@poble-espanyol.com
/ 637 793 046.

Hilary Chaplain és una de les més reconegudes professionals de la comèdia física als Estats Units, treballa diferents àmbits d’expressió artística com el teatre físic, els titelles i el teatre d’objectes Ha portat el seu repertori per Estats Units, Canada, Amèrica del Sud, Europa i Àsia. També es membre fundadora de New York Goofs (1998), amb aquesta companyia han estat a espais tan emblemàtics de la ciutat de Nova York com Carnegie Hall, Lincoln Center o The Medora Musical.
Aquest és un taller de comèdia física orientat a artistes de totes les disciplines: actors, clowns, ballarins i titellaires. Durant el taller es treballarà per expandir el vocabulari físic i desenvolupar la sensibilitat còmica dels participants. Els exercicis del taller han estat dissenyats per a descobrir el veritable sentit del plaer i gaudir jugant. Hilary Chaplain creu que el clown és una expressió artística única per a explorar una amplia varietat de passions i expressions, des del ridícul al grotesc passant per la innocència, aixó ens permet tenir més llibertat d’accés als molts colors de les nostres capacitats expressives. Utilitzant aquesta idea, es treballaran diverses eines per a crear una comèdia a partir de jocs improvisats, de tècniques de circ, d’interacció amb objectes. Aquests exercicis es faran en grups, solos i duos.

publicat per
http://ganyet.blogspot.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...