24 de desembre 2011

Josep Rodri: "Mataró i la Sala han de creure, fermament, en els Pastorets"




Mataró ha de creure en els Pastorets però la gent de la Sala també. Així de contundent s’ha mostrat l’actual director d’aquest clàssic nadalenc, Josep Rodri, durant l’Espai l’Entrevista del “Suplement de l’Informatiu, davant la situació crítica que viu l’espectacle i que va posar sobre la taula el President de Sala Cabanyes, Toni Grané. En aquest sentit, Rodri considera que per fer valer la magnitud dels Pastorets cal que la gent que hi participa creguin fermament en el projecte. Una actitud que, a parer seu, no regna en el sí de l’entitat. De tota manera, Rodri matisa que la falta d’inversió econòmica, que es tradueix en la manca de recursos tècnics, està condemnant a mort un espectacle que té moltes ganes de viure.
En aquest sentit, Rodri ha condemnat la falta de compromís amb la cultura per part de les administracions públiques, siguin del color que siguin, ha dit. Per Rodri els interessos polítics estan minant el coneixement de les diferents expressions artístiques. A més, ha fet una clara referència a la situació de l’Escola de Música Municipal i ha aprofitat per reclamar el valor universal que hauria de representar la cultura.
De tota manera, i sigui com sigui, el proper dilluns 26 de desembre la Sala Cabanyes obrirà per primera vegada el teló aquesta temporada per presentar la primera sessió dels Pastorets de Mataró, que es representaran fins el 5 de febrer.

publicat per
Helena Novellas
http://www.mataroradio.cat
20 de desembre de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...