01 de febrer 2012

LA PASSIÓ 2012

Primera representació diumenge 11 de març.


La Passió d´Ulldecona obre el cicle de representacions d´aquest any el segón diumenge de març. Els espectacles què serán presentats en llengua catalana i castellana continuent essent el referent de la Quaresma del sud de Catalunya i comarques de la Comunitat Valenciana i de Terol.
La nova temporada consta de vuit representacions que es presenten al teatre municipal de la localitat, lloc habitual des de fa més de 50 anys, i a banda la del Divendres Sant 6 d´abril, que es representará per tercer any consecutiu al Palau de Congressos de Peñiscola.
“La Passió truca a la porta “ es el missatge clar i concís que el patronat vol transmetre a través de les funcions teatrals. El fet de trucar a la porta de cadasqu i la voluntat de marcar proximitat a l´espectador a través de l´espiell d´una porta és la idea que l´autora, Núria Itarte, vol aportar als futurs espectadors.
La Passió d´Ulldecona presenta aquest any 2012 l´obra en català de Jaume Vidal Alcover els diumenges 11, 18 i 25 de març i les funcions en castellà de l´autor Josep Mª Junyent Quintana, els diumenges 1, 15, 22, 29 d´abril i 1 de maig.
Totes aquestes representacions serán a les 16,30 hores. Així com també en castellà la representació que es farà a Peñiscola el Divendres Sant.

publicat per
http://www.passioulldecona.org
15 de gener de 2012

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...