25 de febrer 2012

Off vs On : Aquest dissabte 25 a les 21.00 hores a Can Gassol



Sortim de nit. Cultura en família: espectacle participatiu

Vols descobrir el teatre tot jugant?

Off vs On és el segon espectacle programat dins del cicle Sortim de nit. Cultura en familia que pretén acostar les arts escèniques i generar hàbits culturals per compartir en família. Amb aquesta programació, els infants de 8 a 12 anys podran viure una experiència teatral amb els seus pares en horaris de grans.

Off vs On  és un espectacle participatiu que gira entorn a la relació entre la foscor, la imaginació, les pors, els  monstres i els elements fantàstics. L’actriu Sònia Gómez interpreta el conte Allà on viuen els monstres de Maurice Sendak. Després de la interpretació del conte, l’actriu crearà un espai de joc interactiu on la imaginació i la creativitat seran el mitjà educatiu que permetrà desenvolupar l’espectacle.

Nota important: Les famílies han de portar una llanterna per a cadascun dels components i un suport audiovisual que pot ser una càmera de vídeo, de fotos o telèfon mòbil.

Fitxa artística
Concepte, direcció i interpretació: Sònia Gómez
Disseny d’il·luminació i suport tècnic: Edu Bolinches
Audiovisuals: Txalo Toloza i André Broessel
Escenografia: André Broessel i Sònia Gómez

Durada aproximada: 50 minuts sense pausa

Preu de l'entrada: 6 euros
(Entrades sense numerar. Aforament limitat)

Punts de venda:
- A les oficines de l'Institut Municipal d'Acció Cultural, de dilluns a divendres de 9 a 2 del migdia i de dimecres a divendres de 6 a 8 del vespre.
- A Can Gassol. Centre de creació d'arts escèniques, des d'una hora abans de l'espectacle.
- Al servei de Telentrada de Catalunya Caixa, 902 10 12 12 (24 hores), www.telentrada.com i a totes les oficines de Catalunya Caixa.

Per a més informació:
IMAC ( c. de Sant Josep, 9. 08302 Mataró)/ tel. 93 758 23 61

publicat per
22 de febrer de 2012

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...