14 de febrer 2012

L'Atlàntida de Vic ha tingut un 79% d’ocupació



Bones resultats en el primer semestre de la temporada 2011-2012.El teatre, ple de gom a gom Foto: Josep Pla

Durant el primer semestre de la segona temporada 2011/2012, el teatre l’Atlàntida de Vic ha tingut una mitjana del 79% d’ocupació, segons fonts del centre. L’aforament de les 48 funcions que s’han realitzat al llarg dels mesos, suma un total de 23.674 localitats, de les quals se n’han ocupat 18.862.

Els espectacles amb més èxit han estat aquells relacionats amb la música, amb un percentatge del 86%, seguits de molt a prop pels espectacles familiars, amb un 81% d’ocupació. El teatre i la dansa es situen en tercer i quart lloc, amb un 79% i un 74%, respectivament. Els cicles de Dijous de 8 a 9 i Vespres literaris, són cicles de petit format i amb un públic molt específic. És per aquest motiu, que se situen en els últims llocs amb un 69% i un 64% d’ocupació.

El 62% de les vendes s’han realitzat a les taquilles del teatre i, la resta, per Internet. Amb l’objectiu d’incrementar la venda per Internet, l’Atlàntida està oferint un descompte en les entrades adquirides al web.

Amb la intenció de fer més accessible els espectacles familiars i aconseguir apropar la cultura a les famílies d’Osona, s’han redissenyat els tiquets descomptes que es dirigien a les AMPA. Es tracta d’uns talonaris que s’han distribuït a les escoles d’Osona, mitjançant els quals les famílies podran tenir un 50% de descompte si la compra es fa per Internet, i un 25% de descompte si la compra es fa a les taquilles del teatre.

D’altra banda, a partir d’aquest semestre, l’Atlàntida posa a disposició dels seus usuaris la possibilitat d’assegurar la seva entrada. Es tracta d’un nou servei d’assegurança que pot arribar a cobrir el cost de l’entrada i d’altres serveis no utilitzats (transport, allotjament, etc.), en el cas que es doni una situació extraordinària. Trobareu tota la informació al web del teatre.

publicat per
El teatre, ple de gom a gom Foto: Josep Pla
http://www.naciodigital.cat
7 de febrer de 2012

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...