13 de febrer 2012

Tricicle preveu deixar els escenaris



L'espectacle que presentaran al maig a Alacant podria ser l'últim en què actuarà el trio

El grup teatral Tricicle preveu deixar els escenaris després de 32 anys de carrera, segons ha assegurat aquest divendres un dels seus fundadors, Paco Mir, que ha explicat que possiblement l'espectacle que presentaran al maig a Alacant serà l'últim en què actuarà el trio.

"Probablement sigui l'obra final de Tricicle sobre un escenari. Ja no tenim l'edat ni la força de Joan Pera, nosaltres", ha assegurat Mir en declaracions a Catalunya Ràdio, cosa que deixa la porta oberta que la companyia segueixi produint espectacles, però no com a actors.
Tricicle, nascut el 1979 i fundat per Carles Sans, Joan Gracia i el Paco Mir, és una de les formacions teatrals més populars d'Espanya des de mitjans dels anys vuitanta, coneguts sobretot pels seus espectacles d'elaborats gags visuals exempts de text.
Entre els muntatges teatrals d'aquest trio sortit de l'Institut del Teatre de Barcelona sobresurten els exitosos Exit, Slastic, Terrific, als quals també se sumen alguna pel•lícula -Palace (1990)- o la sèrie de televisió Tres estrelles (1987), que va incrementar encara més la seva popularitat.
A més dels seus treballs com a actors, la companyia Tricicle ha produït i muntat nombrosos espectacles, entre ells l'actualment en cartell Forever Young.

PUBLICAT PER
FOTO : JONATHAN GREVSEN
WWW.ELPERIDICO.CAT
27 DE GENER DE 2012

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...