31 de març 2013

Un figurant de la Passió d'Olesa, ferit greument durant la representació



publicat per
www.ara.cat
29 de març de 2013
acn

L'actor té 19 anys i ha caigut d'un muntacàrregues des d'una alçada d'uns quatre metres

La funció de la Passió d'Olesa el dia de la celebració del 25 aniversari de la representació / ACN
Un figurant de 19 anys de la Passió d'Olesa, l'encarregat de fer de Sant Tomàs, ha quedat ferit greument aquest divendres durant la representació, en caure d'un muntacàrregues des d'una alçada d'uns quatre metres.

El jove estava sobre el muntacàrregues i ha caigut a una fossa de dos metres de profunditat. Els bombers l'han rescatat poc després de les dotze del migdia i una unitat del Servei d'Emergències Mèdiques l'ha atès per fer-li les primeres cures abans de traslladar-lo a un hospital. Un cop estabilitzat, un helicòpter l'ha evacuat a l'hospital de Bellvitge. La policia local d'Olesa ha confirmat a l'ACN que la persona ferida és un figurant que ha pres mal durant la funció.

Segons dades ampliades pels organitzadors de la Passió, el noi no ha arribat a perdre la consciència, tot i haver rebut un fort cop al cap. També s'hauria trencat els canells. L'accident s'ha produït fora de l'espai visible per al públic i la funció ha pogut continuar.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...