30 de març 2013

Un centenar de persones actuen a la Passió pels carrers de Llagostera



publicat per
http://www.diaridegirona.cat
28 de març de 2013

Els Manaies lliuren el penó a Josep Puig i l'esglèsia acollirà la celebració del Sopar del Senyor

Més de 100 persones actuen en les diversos quadres escènics de la Passió pels carrers de Llagostera. L'àmplia programació d'activitats de Setmana Santa iniciada el passat diumenge amb la celebració de la sisena edició del Mercat Romà, continua avui amb la desfilada dels Manaies de Llagostera per diversos carrers per fer el lliurament del penó. Enguany el penonista és el llagosterenc Josep Puig. La sortida tindrà lloc a dos quarts de vuit del vespre des de l'Estació.
A partir de les 9 del vespre, es donarà pas a la representació de les escenes de la Passió pels carrers i places del nucli antic.
Manaies, actors, actrius, ballarines i organització participen en les diversos quadres escènics de la Passió representant el Sant Sopar (plaça del Mercat), La captura (Carrer Processó cantonada amb carrer Olivareta), El judici d'Herodes (plaça Llibertat, La negació de Pere i El Judici de Pilat (plaça del Castell). Un any més tots els carrers del nucli antic i església s'han tenyit amb una llum vermella.
Divendres Sant a partir les 9 del vespre, la Processó centenària de Llagostera sortirà de la Plaça del Castell per recórrer diversos carrers del poble donant continuïtat a les escenes de la Passió amb la representació de La Crucifixió de Jesús a la Plaça del Castell on finalitzarà la Processó.
A l'Església Parroquial avui a les, es farà la Celebració del Sopar del Senyor; demà a les 11 del matí, Via Crucis i a les sis de la tarda celebració de la Passió del Senyor. Dissabte a les deu de la nit, vetlla pasqual, mentre que diumenge a tres quarts d'onze del matí s'oficiarà la missa solemne de Pasqua.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...