divendres, 1 d’abril de 2016

A Igualada abans d'anar al Teatre Lliure: la darrera obra del premiat Llàtzer Garcia


Si no veus correctament aquest e-mail, fes click aquí
Teatre de l'Aurora
Butlletí 306dimecres, 30.03.16  facebook  twitter  youtube
-
 
TEATRE
'Sota la ciutat' de
Llàtzer Garcia
1/2/3 ABRIL
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
SOTA LA CIUTAT
DE LLÀTZER GARCIA
COMPANYIA ARCÀDIA
Avalada pel seu èxit al Festival Temporada Alta i abans de fer temporada al Teatre Lliure, la Companyia Arcàdiapresenta la nova obra de Llàtzer Garcia (premi de la Crítica de Barcelona i premi Serra d'Or), un dels autors amb més projecció de la nova dramatúrgia catalana. Un molt bon text teatral, produït per la Sala La Planeta (Girona), crític amb la societat que ha deixat de fer "coses extraordinàries" i que ens recorda que potser val la pena no deixar d'intentar fer-ne.
Sota la ciutat és una crònica de les il·lusions perdudes que fa un retrat intens, àgil i crític del món de la cultura i de l'aparença. Hi apareixen uns personatges obstinats a donar un sentit extraordinari a les seves vides per sortir de la trampa de la mediocritat. També hi apareix una ciutat, Barcelona, amb més ombres que llums.
El públic i la crítica també han destacat la interpretació d'un repartiment encapçalat per Albert Pérez, actor reconegut als escenaris catalans i un rostre popular de les sèries de televisió (Polseres VermellesLa RieraPorca misèria o Nit i dia).
 
Més informació, tràiler i venda d'entrades
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
Notícies I 2 hores d'aparcament per només 2€
2 hores
d'aparcament per només 2 euros
Des d'aquest 2016 us oferim un nou avantatge: 2 hores d'aparcament per només 2 € (40% de descompte) al Pàrquing Saba Cal Font.
A la taquilla del teatre, disposem de vals d'aparcament d'1 hora a 1 € cadascun (podeu comprar tots els vals que necessiteu) per tal que, si sou dels qui veniu al teatre en cotxe, ho tingueu més fàcil a l'hora d'aparcar i ho pugueu fer al davant mateix del teatre.
 
Més informació dels serveis a l'espectador
-
Venda d'entrades
Per Internet
Podeu comprar les entrades per a tots els espectacles de la programació per Internet, d'una manera fàcil, còmoda, segura i sense comissions a www.teatreaurora.cat.
Per telèfon
Reserva d'entrades trucant al 93 805 00 75exclusivament els dijous no festius de 19 a 20 h. Les reserves es mantindran fins 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle. Si no les heu recollit abans d'aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les localitats es posaran a la venda
Taquilla del Teatre de l'Aurora
Una hora abans de cada representació. Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font), Igualada.
Descomptes i serveis a l'espectador
Consulta els descomptes que t'oferim fent clic en aquest enllaç: descomptes sobre la compra d'entrades. El Teatre de l'Aurora també t'ofereix diversos serveis: servei de taxi, pèrdua d'objectes i localitats per a persones amb mobilitat reduïda. Fes clic a l'enllaç per conèixer més sobre els serveis a l'espectador.
L'organització es reserva el dret de modificar la programació.
-
Les teves preferències i les teves dades
Preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: MODIFICAR LES MEVES PREFERÈNCIES.
Dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç:Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.
-
patrocinadors
grupcarlesultramagic
mitjans oficials
AnoiaDiarilaveu2012radio_igualadaregio7
amb el suport deteatre associat a
Departament de Cultura de la
Generalitat de CatalunyaAjuntament d'Igualadaadetcared_nou
-
Web del Teatre de l'Aurora
Programació I Lloguer d'espais I Com arribar I Contacte
-
UNICOOP CULTURAL S.C.C.L. I Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font) I 08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75 I Copyright © Unicoop Cultural S.C.C.L. Tots els drets reservats
-
Avís legal: De conformitat amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, Unicoop Cultural S.C.C.L. (Teatre de l'Aurora) garanteix la confidencialitat i seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal incloses al nostre fitxer, necessàries per a poder formalitzar i enviar les informacions referents a les activitats organitzades o d’altres que puguin ser del seu interès. Si no desitja rebre més informació d'Unicoop Cultural S.C.C.L., pot exercir el dret de cancel·lació en qualsevol moment mitjançant un correu electrònic a info@teatreaurora.cat.
 

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: