06 d’abril 2016

Doble Estrena! Teatre de gest amb Vremya Musei i música amb el cicle Maldà Arrels

RESERVES
PROMOCIÓ BUTLLETÍ! Entrades   a 12€ per a Vremya Musei  els dies 9 i 10/04
TEATRE DE GEST
VREMYA MUSEI
Del 08/04 al 01/05. De dv a dg a les 18h

Cia. Voltäla l A la capital d’un gran estat hi ha un museu que sobreviu al seu imminent tancament amb la promesa de l’arribada d’una gran peça d’art. A causa del valor incalculable d’aquest objecte se li ha assignat al museu una sala especial, com també dos guàrdies encarregats exclusivament de la seva vigilància. Sembla, però, que algun imprevist no ha permès que l’obra d’art arribés a la data prevista i els vigilants esperen cada dia expectants l’arribada de la peça per començar la seva feina.



 
MÚSICA
MALDÀ ARRELS
10 i 17/04 i 01 i 08/05

Diverses Formacions l Nou cicle centrat en el patrimoni musical català a través d'un recorregut que il·lustra algunes de les etapes musicals emblemàtiques de la nostra cultura. Vol oferir una mirada a la música que s'ha fet al llarg de les diferents etapes i contexts històrics a Catalunya, però amb un denominador comú: el de pertànyer al llegat musical de molts segles de cultura catalana. Així doncs, amb quatre concerts viatjarem des de l'època medieval, al ball de màscares, les havaneres o el cuplet català.
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Copyright © 2015 Marfúrius S.L., All rights reserved.

Our mailing address is:
contacte@elmalda.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...