dissabte, 16 d’abril de 2016

La Sala Flyhard estrena 'El niño de la tele'Publicat per

L'obra de Marc González de la Varga i Rubén Ramírez es podrà veure fins al 2 de maig
Dc, 06/04/2016 - 08:00

La petita Sala Flyhard de Sants continua desenvolupant el seu paper d'agent dinamitzador de la dramatúrgia alternativa, amb la programació d'obres d'autors de tot tipus però amb el comú denominador de servir d'altaveu per a la nova creació. Entre el 7 d'abril i el 2 de maig, la Flyhard programa El niño de la tele, un text de Marc González de la Varga i Rubén Ramírez.

L'argument ens explica la història real de Rubén Ramírez, un nen prodigi com Joselito o Macaulay Culkin, un d'aquells personatges amb un talent innat per a l’espectacle. La seva gran virtut no tenia res a veure ni amb la música ni amb la interpretació, la seva habilitat era la imitació de personatges coneguts. Un nen obligat a combinar durant la seva infància i adolescència els platós de televisió i l'escola.

Per sorpresa, però, el telèfon un dia deixa de sonar i en Rubén passa directament a l'oblit. El nen de la tele ara té 30 anys, carrera, màster, però cap feina. I per guanyar-se la vida ha de fer front, martell en mà, al negoci familiar. Trobar-se de nou muntant l'escenari de la Flyhard li farà reviure els seus anys de platós i espectacle, i no dubtarà a explicar-ho al públic.

Quan es fa
Data d'inici:
07/04/2016

Data de finalització:
02/05/2016

On es fa
Lloc:
Sala FlyHard

Adreça:
C Alpens, 3

Districte:
Sants-Montjuïc

Telèfon:
934322477

dilluns, dijous, divendres i dissabtes
excepte 23 d'abril
a les 21:00 h     
Entrada general de: 16 e

Diumenge
a les 19:00 h
23 d'abril
a les 18:00 h i a les 21:00 h

TEXT: Marc González de la Varga i Rubén Ramírez
DIRECCIÓ. Marc González de la Varga
REPARTIMENT: Rubén Ramírez

Sinopsi:

Rubén Ramírez va ser un nen prodigi. Com el Joselito o el Macauly Culkin. Va ser un d'aquells nens amb un talent innat per l'espectacle. Rubén es desvivia pel públic i pels seus aplaudiments. La seva gran virtut no tenia res a veure ni amb la música ni amb la interpretació. El seu fort era imitar personatges. La seva poderosa habilitat mimètica el va portar a estar al costat de personalitats com Luis del Olmo, Paz Padilla, Antonio Mercero o Javier Cámara. Durant els primers anys de la seva infància i adolescència va combinar l'escola amb platós de TV. Volava constantment de Barcelona a Madrid, sempre de la mà del seu pare, qui el cuidava i l'acompanyava a tot arreu.

Però un dia el telèfon deixa de sonar. Passa de tocar el cel a caure en l'oblit en un tres i no res. El món de l'espectacle no té pietat amb un nen de 12 anys. Ara en té 30 i com tothom, té un carrera, un master i cap feina. Per guanyar-se la vida ha de treballar de fuster en el negoci familiar amb el seu pare. Ha canviat els focus pels martells.


Ara el Rubén està muntant l'escenografia del nou espectacle de la Sala Flyhard amb el seu pare. Trobar-se de nou en una sala de teatre li farà reviure la seva història, el seu passat amarg, per explicar-li a un públic, que ja només existeix en el seu cap, com ha arribat fins aquí.

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: