16 d’abril 2016

dia mundial del circ a Mataró

publicat perhttp://culturamataro.cat


Mataró celebra el Dia Mundial del Circ oferint diferents activitats per acostar el circ a tots els públics. La Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró, organitzadora dels actes, implica als diferents col·lectius de la ciutat que treballen amb el circ a participar de l’efemèride. 


Dia Mundial del Circ 2016

Tallers de circ i Circ Bombeta

Dissabte, 16 d'abril / 11.30 h
Plaça de la Muralla
Tallers de circ perquè els més petits puguin gaudir de trapezi, teles, pilota d’equilibris, cable d’equilibris, acrobàcia, malabars i corrons d’equilibri. Un cop acabats els tallers Circ Bombeta, grup de circ integrat, realitzarà un petit tast de diferents disciplines artístiques.


Dia Mundial del Circ 2016

Alone. Història d’un nàufrag

Dissabte, 16 d'abril / 18 h
Plaça de la Muralla
Manuel Sebastián i Christian Atanasiu han creat un espectacle on un personatge arriba a una illa deserta després de sobreviure a un naufragi. El mar també arrossega fins a l’illa algunes restes amb les quals aquesta persona anirà resolent problemes i creant situacions.


Sortim en família / Dia Mundial del Circ 2016

LP Mix

Diumenge, 17 d'abril / 12 h
Pati del Cafè Nou
La Companyia LP explica la història de dues velles glòries que volen tornar a la fama i creuen que han trobat la fórmula per ser més moderns...: la música en radiocasset i en vinil! Malabars, equilibris i molt d’humor per celebrar el Dia Mundial del Circ. Recomanat a partir de 4 anys.


 
logo

 
Agenda Cultural ›Notícies ›culturamataro.cat ›

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...