11 d’abril 2016

Lluís Pasqual estrena 'A teatro con Eduardo'



Publicat per
Al repartiment, actors de la mida de Jordi Bosch, Ramon Madaula, Francesca Piñón o Mercè Sampietro
 
En els últims anys, la figura de l'autor napolità Eduardo De Filippo ha guanyat adeptes a la nostra ciutat a cop d'adaptacions d'obres significatives de la seva trajectòria com L'art de la comèdia o Natale in casa Cupiello. Ara, el director del Teatre Lliure, Lluís Pasqual, com a bon coneixedor del teatre italià, fa la seva particular aportació al reconeixement a través del muntatge A teatro con Eduardo, que podrem veure a la seu de Montjuïc del 30 de març a l'1 de maig.

Per a l'ocasió s'han reunit dos textos de l'autor italià, dos De Filippo imprescindibles. D'una banda, veurem el primer acte d’Home i senyor i, posteriorment, l'obra sencera, La gran il·lusió. El programa ens proposa una divertida immersió en l’art del teatre i la veritat de la ficció servida per una companyia de teatre i un il·lusionista. Una oportunitat de luxe per apropar-se a l'obra d'aquest mag del teatre de la mà d'un coneixedor de la seva obra, un homenatge imprescindible per seguir ampliant l'estima que el públic barceloní professa ja a De Filippo.

Quan es fa
Data d'inici:
30/03/2016

Data de finalització:
01/05/2016

On es fa
Lloc:
Teatre Lliure

Adreça:
Pl Margarida Xirgu, 1

Districte:
Sants-Montjuïc

Telèfon:

932892770

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...