dimecres, 27 d’abril de 2016

Es presenten 150 propostes a la propera edició del Festival Senseportes

publicat per
http://argentona.cat

Festival Senseportes
Aquests dies el col•lectiu Senseportes està avaluant les prop de 150 propostes que han fet arribar els grups i companyies que s’han presentat per a participar a la propera edició del Festival Senseportes de les arts escèniques al carrer, que tindrà lloc a Argentona el primer cap de setmana del mes d’octubre.
Properament l’organització espera poder presentar la imatge i un primer avanç de la programació i a finals de maig la programació definitiva del certamen 2016.
FESTIVAL SENSEPORTES
El Festival Senseportes és una iniciativa ciutadana que organitza l’Associació Senseportes i que compta amb la col•laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Argentona. Aquesta mostra es fa de manera totalment altruista i tots els ciutadans estan convidats a participar com a voluntaris del Festival. 
Durant el cap de setmana el públic pot gaudir del festival lliurement, fent l’aportació econòmica que consideri a la finalització de l’espectacle i també participa amb la seva valoració a escollir la millor proposta del festival, que es guardonarà amb el premi Pom d’Or.
Trobareu més informació al web www.senseportes.com

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: