27 d’abril 2016

Es presenten 150 propostes a la propera edició del Festival Senseportes

publicat per
http://argentona.cat

Festival Senseportes
Aquests dies el col•lectiu Senseportes està avaluant les prop de 150 propostes que han fet arribar els grups i companyies que s’han presentat per a participar a la propera edició del Festival Senseportes de les arts escèniques al carrer, que tindrà lloc a Argentona el primer cap de setmana del mes d’octubre.
Properament l’organització espera poder presentar la imatge i un primer avanç de la programació i a finals de maig la programació definitiva del certamen 2016.
FESTIVAL SENSEPORTES
El Festival Senseportes és una iniciativa ciutadana que organitza l’Associació Senseportes i que compta amb la col•laboració de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Argentona. Aquesta mostra es fa de manera totalment altruista i tots els ciutadans estan convidats a participar com a voluntaris del Festival. 
Durant el cap de setmana el públic pot gaudir del festival lliurement, fent l’aportació econòmica que consideri a la finalització de l’espectacle i també participa amb la seva valoració a escollir la millor proposta del festival, que es guardonarà amb el premi Pom d’Or.
Trobareu més informació al web www.senseportes.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...