30 d’abril 2016

Ana Alarcón interpreta 'Psicosi de les 4.48', de Sarah Kane, dissabte al Teatre Cirvianum


Cultura - Torelló - 29/04/2016

'Psicosi de les 4.48' de la dramaturga britànica Sarah Kane és l'obra que es podrà veure aquest dissabte a les 9 del vespre al Teatre Cirvianum de Torelló, interpretada per Ana Alarcón i sota la direcció de Moisès Maicas. El títol de la representació fa referència a l'hora en què es produeixen més suïcidis, atès que és l'hora en què disminueixen els efectes dels fàrmacs que s'han pres els malalts la nit anterior. El 20 de febrer del 1999, a l'edat de vint-i-vuit anys, Sarah Kane es va suïcidar. Víctima d'una profunda depressió, Kane va escriure aquest monòleg on aboca tota la seva desesperació, el seu desig de vida i amor, i l'única sortida que hi troba en el suïcidi. L'obra mostra què passa per la ment d'una persona quan ja no distingeix allò real d'allò imaginari, els records de les fantasies, els sons dels malsons. L'any 1998, Sarah Kane va escriure ?Psicosi de les 4.48', un manifest sobre el desig i la impossibilitat de viure i d'estimar.

Ana Alarcón coneguda pels seus papers a la televisió (?La Riera' i ?Nit i dia'), desplega tot el seu talent interpretatiu, amb una actuació intensa i continguda, de gran complexitat. Es posa a la pell de la dramaturga i composa una interpretació de gran profunditat, en un treball excel·lent que li ha valgut la nominació als Premis de la Crítica en l'apartat de millor actriu principal.


Ana Alarcón interpreta 'Psicosi de les 4.48', de Sarah Kane, dissabte al Teatre Cirvianum
Ana Alarcón en un moment de l'obra.

publicat per
http://www.radioona.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...