diumenge, 10 d’abril de 2016

NIT DE RÀDIO DOS PUNT ZEROOriginal de Cristina Clemente
La Candela, el Llorenç, el Pedro i l'Anna estan a punt per al programa d'aquesta nit: "Ho busco però no ho trobo". Els oients truquen demanant consells i informacions... Però avui una trucada trastocarà el programa.

La Candela és una presentadora estimada pels oients i pels companys de la ràdio. El Llorenç, que ja fa temps que s'embolica amb ella, avui li vol demanar d'anar a viure amb ell. El Pedro, apassionat de la ràdio, frissa per tenir l'oportunitat de locutar, però hi ha un motiu pel qual encara no n'ha tingut l'ocasió. I l'Anna, la becària, té al davant una oportunitat important que no vol desaprofitar.

Les preguntes existencials dels oients aquesta nit destaparan finalment tots els sentiments ocults entre aquests quatre personatges.

L’autora:

Cristina Clemente (Barcelona, 1977) S’ha format a l’Institut del Teatre de Barcelona i a la Sala Beckett. Com a dramaturga, ha estrenat Paradise Band (Teatre Lliure, 2007), Marc i Paula (2008), Zèppelin (2008), Volem anar al Tibidabo (Versus Teatre, 2009, Premi Revelació de la Crítica de Barcelona), La gran nit de Lurdes G, coescrita i codirigida amb Josep Maria Miró (Accèssit al premi Lluís

Interpretada per
Sònia Montilla Anievas , Alícia Muns Terrats, Toni Alsina Marquès, Enric Rucarols Sáez, Ione Oller Roura, Ramona Planas González,  , Albert Maynou Virgili, Àlex Pujol Martori, Martina Sansa Colomer, Mercè Torrent Majó,
Oriol Leo Colomer, Montse Miró Soler, Judith Reyes Martín, Pere Marpons Colomer, Miquel Figueroa Martínez, Manel Lladó Marquès.

Direcció:
Esteve Torrent

+ info
Intepretada per
Grup de Teatre del Centre Moral d'Arenys de Munt
Diumenge, 10 d'abril del 2016  a 2/4 de 7 de la tarda
Lloc
Foment Mataroní
C/. Nou, 11,
08301-Mataró.
Tel. 93.790.34.50

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: